DR Casting Portal

DR søger medvirkende til Minisjang-serie

DR Minisjang søger børn på 4-5 år til sæson to af fiktionsserien Trumle på tur. 

DR Minisjang søger en dreng eller pige i alderen 4-5 år til serien Trumle på tur. Optagelserne er 4-6 optagedage i Aarhus og omegn. 

Som forælder skal du være opmærksom på, at optagedagene vil kræve, at dit barn skal have fri fra børnehaven eller skolen for at være med.  
 
Om dig: 
- Du er 4-5 år 
- Du kan tage imod instrukser og synes, det kunne være sjovt at medvirke i en serie til Minisjang 
- Du har lyst til at bruge lidt tid derhjemme på at forberede og øve dig på din medvirken 
- Du bor i en overskuelig afstand fra Aarhus 

Sådan ansøger du 
Optage en kort video af dit barn, hvor han eller hun fortæller lidt om sig selv. I videoen må dit barn også gerne fortælle om sit yndlingslegetøj eller bamse 

Upload videoen til castingportalen 
Vi ser alle videoer igennem og caster løbende fra den 30. november. Vi fjerner opslaget, når vi har fundet den rigtige.  

Hvis I er nysgerrige på serien, kan I se første sæson her: Trumle på tur: Trumle på tur | Se online her | DRTV

Vi glæder os til at se din video!  
 
 


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'DR søger medvirkende til Minisjang-serie' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.