DR Casting Portal

Sommer i Ramasjang

Velkommen til Sommer i Ramasjang!

Her kan du enten:

1 - Sende en tegning eller et billede ind til 'Sommer i Ramasjang,' hvis du har fundet på noget, som du tror, kan være med til at åbne instrumentkassen. Hver dag trækker vores værter nogle af de billeder, som børn i hele landet sender til os. Og hvem ved, måske er det dig, der vinder en vaskeægte 'Sommer i Ramasjang' T-shirt!

2 - Du kan også sende en video til os, hvis der er noget, som du / i er specielt gode til, og gerne vil vise i et af programmerne! (Pssst.. send også lige en mail til sommer@dr.dk - Hvis du gør det, ser vi det meget hurtigere)

Vi håber at se jer på DR Aarhus i løbet af sommeren til en masse sjov og ballade med Victor og Isabel.

Vi starter d. 27.06 og vi slutter d. 01.08. Pladsen er åben fra kl. 10-13 mandag-torsdag.

Og husk, der er plads til ALLE i ’Sommer i Ramasjang'. Så kom og vær med!

Kærlig hilsen

Ramasjang


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Sommer i Ramasjang' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.