DR Casting Portal

DR søger medvirkende til nyt program til de 1-3-årige

DR leder lige nu efter legeglade og nysgerrige børn i alderen 1,5-2,5 år, som har lyst til at medvirke i et helt nyt program, som skal give de yngste lyst til at lege, lære og udforske.

 

Hvem søger vi:

Vi søger alle typer børn i alderen 1,5-2,5 år, som er glade for at lege og har en naturlig nysgerrighed. Det er vigtigt, at børnene er vant til og trygge ved at omgås fremmede, da der vil være fotografer og tilrettelæggere i studiet.

Vi vægter tryghed og den gode oplevelse meget højt. Derfor sørger vi også for, at det er et lille, erfarent og gennemgående hold, så børnene er trygge til at lege og udforske med os. Optagelserne foregår som udgangspunkt uden forældre i studiet.

 

Til hvad:

Holdet bag DR Ramasjang udkommer i det kommende år med et nyt tilbud til de 1-3-årige. Det bliver et tilbud, som kommer til at have fokus på leg, motorik, bevægelse, farver, dyr og grin, og som bliver udviklet i samarbejde med førende eksperter inden for småbørnspædagogik.

 

Hvor og hvornår:

Optagelserne kommer til at foregå på DR Aarhus eller i Aarhus omegn i september, oktober og november. Der vil blive tale om 2-4 optagedage af 1,5-2 timer, inkl. pauser, der kommer til at ligge på formiddage i hverdagene. Vi aftaler naturligvis dagene i samarbejde med jer.

 

Hvordan:

Hvis du synes, det lyder spændende, skal du sende os en ansøgning og en video af dit barn senest den 16. september. Videoen skal vise dit barn, der leger og derudover indeholde oplysninger om dit barns navn og alder. Du må også gerne fortælle, om der er noget, dit barn er særligt optaget af, fx legetøj, farver, former el.lign.

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Pernille Reuther Holm på hpho@dr.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'DR søger medvirkende til nyt program til de 1-3-årige' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.