DR Casting Portal

Ramasjangs plastikindsamling

Her kan du sende et billede ind af dig selv, og al den plastik du har samlet. Så er du med i konkurrencen om at blive SuperRedder, og vinde en ægte SuperRedder præmie!

HUSK også at skrive i kommentarfeltet på din ansøgning, hvor mange stykker plastik du har samlet, og hvorhenne du har gjort det. 

Klik på 'Start din ansøgning', for at komme igang.

Tak for hjælpen :)

Start din ansøgning

Ansøgningsprocessen er opdelt i flere trin, og undervejs skal der bl.a. gives accept fra en forælder/værge. Der er åben for ansøgning indtil 20-05-2019.


Tilmeldinger til 'Ramasjangs plastikindsamling' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.

Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine svar. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet.

Vi deler din besvarelse med DR, hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares så længe, som vores aftale med DR løber eller til oplysningerne ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter indsamlingstidspunktet.

Du er altid velkommen til at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig, samt til at få ajourført, rettet, slettet eller udleveret oplysninger. Alle anmodninger herom skal fremsættes skriftligt til drcasting@wilke.dk. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.