DR Casting Portal

Ramasjangs plastikindsamling

Her kan du sende et billede ind af dig selv, og al den plastik du har samlet. Så er du med i konkurrencen om at blive SuperRedder, og vinde en ægte SuperRedder præmie!

HUSK også at skrive i kommentarfeltet i starten af din ansøgning, hvor mange stykker plastik du har samlet, og hvorhenne du har gjort det. 

Klik på 'Start din ansøgning', for at komme igang.

Tak for hjælpen :)


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Ramasjangs plastikindsamling' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.