DR Casting Portal

Ramasjang søger medvirkende til nyt gameshow!

Er du VILD med havets dyr? Med fisk, hajer, søpølser, delfiner, rokker.. Og med at lave sjove, gakkede lege og have det mega sjovt?

Er du mellem 6 og 9 år?

Så er det dig, vi leder efter som deltager i programmet: 'Ramasjang Redder Havets Dyr!'

Vi leder efter børn, der er mellem 6 og 9 år til et stort gameshow hvor man skal dyste i sjove lege, lære om havet og samle plastik ind. Man må meget gerne tilmelde sig sammen med en god ven, hvis man har lyst.

Lyder det som noget for dig? Så opload en video, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvad du godt kan lide ved havet? Husk, at du skal have lov af din far eller mor for at deltage, og skrive deres e-mail og telefonnummer, så vi kan få fat i dem.

Vi lover, at det bliver sjovt!

Optagelserne tager en hel dag, og foregår i DR Aarhus, fra uge 15-20. Man skal derfor kunne tage fri fra skole én dag.

Sidste dato for tilmelding er d. 18/2 - Pga. mange tilmeldinger hører man kun fra os, hvis man bliver valgt til en casting :)


Vi glæder os til at høre fra dig/jer!

Hilsen Ramasjang


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Ramasjang søger medvirkende til nyt gameshow!' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.