DR Casting Portal

Ramasjang Redder Fuglene

DR Ramasjang søger skønne, seje piger og drenge mellem 6-9 år til programmet ’Ramasjang Redder Fuglene’

Om dig:

  • Du er vild med naturen og vil godt hjælpe os med at passe ekstra godt på fuglene.
  • Du er smilende, udadvendt og en ivrig fortæller, der kan lide at være på.
  • Du er kreativ, og synes det er sjovt at style fuglehuse – eller har i hvert fald mod på at lære det.

Lyder det som dig – eller som en du kender - så hører vi meget gerne fra dig!

Derfor skynd dig at sende et foto og en kort video til os, hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor du vil være med til at redde fuglene.

Sidste frist for at sende os en video er d. 08.02.2020, og husk at spørge dine forældre om lov, inden du sender noget afsted til os.

Vi ser alle videoer og fotos igennem, og måske vi indkalder dig til en casting i februar/marts måned.

Optagelserne finder sted vinteren/foråret 2020 over 1-3 dage, og det vil være nødvendigt at tage fri fra skole i forbindelse med optagelserne. Vi betaler selvfølgelig for eventuel transport i forbindelse med optagelser.

Fugleglade hilsner fra

Redaktionen bag ’Ramasjang Redder Fuglene’


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Ramasjang Redder Fuglene' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.