DR Casting Portal

Hjælp! Ramasjang Mysteriet har brug for dig

Den er HELT gal i Ramasjang. Skurkene har gang i noget MEGET skummelt, og Kristian har brug for 2 nye detektiver.

Den ene skal være en pige på 7-9 år, der elsker at opklare mysterier.

Den anden skal være en dreng på 9-11 år, der er modig og tænker hurtigt.


Kunne du tænke dig at hjælpe Kristian, og kan du tage fri fra skole cirka 20 dage i løbet af april og maj – så er det måske dig, der kan redde Ramasjang?

Vi optager på DR i Aarhus, men der vil også være mange optagelser andre steder i nærheden af Århus. Vi skal nemlig på opdagelse uden for Mysteriehulen denne gang.

Hvis du har mod på opgaven og har lyst til at hjælpe os, skal du sende en video, hvor du fortæller om dig selv.


Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Husk at:

Du skal sende din video senest d. 22. marts.

Vi regner med rigtig mange tilmeldinger, så du hører kun fra os, hvis du bliver valgt til en casting og du får besked senest d. 1. april, hvis du er valgt. 


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Hjælp! Ramasjang Mysteriet har brug for dig' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.