DR Casting Portal

Oda Omvendt konkurrence

Oda Omvendt vender op og ned på alting, og i sin nye sæson bliver børnene forvandlet til kedelige, voksenagtige voksne, mens de voksne bliver tryllet om til fjollede, børnlige børn. 

Så klæd jer ud som kedelige, seriøse børn eller fjollede, børnlige voksne, tag nogle sjove billeder og send dem til os. Så er I med i konkurrencen om en Ramasjang goodiebag :)

 

For at deltage, skal du klikke videre lige nedenfor: 


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Oda Omvendt konkurrence' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.