DR Casting Portal

Ny fiktionsserie på DR Ramasjang søger piger og drenge på 10-13 år

Start din ansøgning

Ansøgningsprocessen er opdelt i flere trin, og undervejs skal der bl.a. gives accept fra en forælder/værge. Der er åben for ansøgning indtil 09-06-2023.

-        Elsker du at spille skuespil?

-        Drømmer du om at spille en rolle i en fiktionsserie på Ramasjang?

-        Måske er du vild med at danse og synge?

Så er det måske dig vi leder efter til vores nye fiktionsserie med magi, musik og dans!

Skynd dig at sende en video, hvor du fortæller om dig selv.
Du må også meget gerne synge eller danse i videoen.

Optagelserne foregår i og omkring Aarhus og omegn i perioden september 2023-januar 2024. Der vil være tale om ca. 20-50 optagedage fordelt i perioden. Det vil være nødvendigt at tage fri fra skole i forbindelse med optagelserne. 

Castingen foregår fra maj-juli, og vi inviterer løbende til casting. Så send din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 9.6 - 2023.   

Ansøg via formularen nedenfor. Og husk: 

1. Skriv lidt om dig selv.
2. Send et foto af dig selv.
3. Smid os en video, hvor du fortæller om dig selv - og gerne danser eller synger.

Vi glæder os til at høre fra dig! 😊

Start din ansøgning

Ansøgningsprocessen er opdelt i flere trin, og undervejs skal der bl.a. gives accept fra en forælder/værge. Der er åben for ansøgning indtil 09-06-2023.


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Ny fiktionsserie på DR Ramasjang søger piger og drenge på 10-13 år' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.