DR Casting Portal

Historien om Kattemis

Hurra!

Vi er så glade for, at du vil hjælpe Kristian med at fortælle historien om Kattemis.

Send os din tegning her, så kan det være at den kommer med i en af filmene, eller at den bliver vist som dagens tegning i Ramasjangs KREA-app.

Sådan gør du:

  1. Tegn Kattemis – Du kan se hvordan man tegner Kattemis inde i Ramasjang KREA appen.
  2. Send os din tegning. Tryk på 'Start ansøgning' for at komme igang

Vi glæder os meget til at se din tegning!

 


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Historien om Kattemis' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.