DR Casting Portal

Vil du være med i Den store juniorbagedyst?

Er du mellem 12 og 15 år? Kan du lide at bage, og vil du gerne blive endnu bedre til det?

Har du lyst til at få en masse nye gode venner, som har samme interesse i at bage som dig?

Så er det nu, du kan tilmelde dig næste sæson af Den store juniorbagedyst.

Optagelserne til programmerne foregår på hverdage i august og september 2023, så du skal have mulighed for at få fri fra skole. Der vil være tale om ca. 7 hverdage i alt i perioden. Der skal også være en af dine forældre, der har mulighed for at køre dig til og fra optagelserne, som foregår tæt på Randers. Der vil være overnatninger for både dig og en forælder i forbindelse med programmerne. Du skal være fyldt 12 år på optagetidspunktet for at deltage.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til os hurtigst muligt og senest d. 29. maj. Vi holder casting fra d. 4.-8. juni samt en slutcasting d. 17. juni.

Skynd dig at ansøge ved at vedhæfte følgende 3 ting: 

1.     Et dokument (word, pdf eller lignende) hvor du skriver lidt om dig selv og dine interesser

2.     Fotos af dig selv og dine kager - der må gerne være flere

3.     En video hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor det er dig, der skal være med i næste sæson af Den store juniorbagedyst

Når castingperioden stopper, udvælger vi de ansøgninger, der går videre til næste runde. Hører du ikke fra os, er du desværre ikke gået videre. Grundet GDPR-regler bliver alle ansøgninger slettet efterfølgende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kh. Juniorbagedyst-redaktionen


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Vil du være med i Den store juniorbagedyst?' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.