DR Casting Portal

Er du Danmarks næste store YouTuber?

Der er store YouTubere som Morten Münster, der har over 400.000 abonnenter, Tine Maria der tit ligger højt på Hotlisten og så er der talenter som dig.

Drømmer du om at ramme Hotlisten og få 100k abonnenter? Så har du nu muligheden for at tage din YouTube-kanal til det næste niveau.

DR Ultra søger deltagere til sæson 2 af Upload, hvor Danmarks næste store YouTube-talent skal findes.

To af Danmarks største og mest anerkendte YouTubere står klar som dommere, og vil uge for uge hjælpe, guide og udfordre 6 unge YouTube-talenter med at opnå deres største drøm om at slå igennem på YouTube.

Derfor leder vi efter unge i alderen 10-16, som kan finde på originale ideer til YouTube-videoer og selv producere dem. Det betyder, at du selv kan filme og redigere, da det netop er noget af dét, der lægges vægt på i konkurrencen.


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Er du Danmarks næste store YouTuber?' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.