DR Casting Portal

Vil du være med i DRs julekalender til 2024?

DR søger børneskuespillere til kommende familiejulekalender. Vi leder efter nogle sjove, seje og udadvendte børn til at spille hovedrollerne i en humoristisk, varm og rørende historie.

Du er…

- Dreng på 12-14 år.

Skal spille en rolle, der kæmper for det han tror på og ikke er bange for at sige sandheden. Han er en smule nørdet og har sin egen YouTube-kanal.

- Pige på 12-14 år.

Skal spille en rolle, der er karismatisk, ambitiøs og charmerende. Hun vil gøre alt for at opnå sine mål og er en ung Girl-Boss.

Optagelserne kommer til at foregå i Hovedstadsområdet. De vil strække sig fra midt oktober 2023 til slut marts 2024.

Som hovedrolle skal man forvente at være med stort set alle dage og derfor kunne tage fri fra skole i perioden. Serien produceres af DR Drama og vil blive sendt på DR1 og på DRTV.

Lyder det som noget for dig, så gør følgende.

1. Upload ét vellignende foto af dig selv.

2. Upload en kort præsentationsvideo (max 2 min), hvor du introducerer dig selv. Fx hvor du bor henne, dine interesser, en rejseoplevelse eller andet - du vælger selv.

Vi glæder os til at høre fra dig :)

 


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Vil du være med i DRs julekalender til 2024?' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.