DR Casting Portal

DR søger børn fra 8-12 år til Techfix

Er du nysgerrig, teknologi-interesseret eller lidt af en opfinder? Og er du mellem 8 og 12 år? Så er det måske dig, vi leder efter.

På Ramasjang skal vi nemlig til at filme en ny sæson af Techfix med vores vært, Lasse Winther. Sammen med Lasse skal du være med til at undersøge, hvordan teknologi i dag hjælper os med at løse forskellige udfordringer. 

 

Hvad så nu?

Hvis det lyder som noget for dig, så send to videoer til os ved at trykke på ”Start din ansøgning”-knappen.

I den ene video skal du fortælle om dig selv – altså dit navn, din alder og hvad du synes, er det sejeste i hele verden.  

I den anden video skal du selv holde kameraet og vise rundt på dit værelse – vælg gerne to ting, hvor du fortæller, hvorfor du synes den er flot/sej/sjov/betyder noget for dig.

Der er åbent for ansøgning indtil 7. april 2024.

 

Hvor og hvornår?

  • Optagelserne varer én dag.
  • Vi filmer løbende fra påske indtil sommerferien.
  • Vi har locations i hele landet.


De bedste hilsner fra

Techfix-redaktionen


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'DR søger børn fra 8-12 år til Techfix' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.