DR Casting Portal

DR søger unge til nyt tv-eksperiment

Trænger du til at hoppe af hverdagens lyntog, og finde ind til en indre ro, en følelse af zen og mentalt overskud?
Er du en sjælden gæst i skoven, og har du meget lidt erfaring med at lave ting i naturen?

Til en kommende programserie på DR1 vil vi sende en gruppe unge mellem 18 og 22 år ud i et stykke af Danmarks smukkeste natur på Bornholm, sammen med en erfaren naturpsykolog.Her vil vi teste, hvad det gør ved unges krop og psyke at få dem ud af deres vante omgivelser, og helt tæt på den natur, som de aldrig rigtigt har været i før.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til os hurtigst muligt og senest 1. august 2023.

 

Du skal kunne tage fri fra mandag d. 21. august til søndag d. 27. august 2023.


Skriv en ansøgning her, som indeholder følgende:

·         Kort om hvem du er, og hvorfor skal du med på denne tur.

·         Et billede af dig.

·         En video af dig, hvor du fortæller om, hvem du er og hvorfor du gerne vil være med.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'DR søger unge til nyt tv-eksperiment' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.