DR Casting Portal

Vil du være med i GLOW?

Har du lyst til at dele din hverdag med Glow?

Lige nu leder Glow efter børn, der kunne tænke sig at vise andre, hvordan deres liv er. Vi leder efter dig, der lever lidt anderledes end de fleste eller måske bare skal prøve noget nyt for første gang.

Det kan fx være du:

Har nedsat syn/er blind
Skal faste til Ramadan
Er transkønnet
Skal bruge tampon for første gang
Skal opereres
Går på kostskole
Sidder i kørestol
Har en protest
Er ordblind
Eller noget andet der gør, at du ikke altid har en hverdag der er helt ligesom alle andres eller du skal prøve noget nyt som du er spændt på. 

Så skriv til os, hvis du har lyst til at vise andre hvordan DU lever dit liv.


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Vil du være med i GLOW?' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.