DR Casting Portal

DR søger medvirkende til ny serie på Minisjang

DR Minisjang søger børn i alderen 5-6 år til ny fiktionsserie. Optagelser kommer til at ligge i starten af 2022, og de vil foregå i Aarhus og omegn. Dagene vil spænde fra 1-6 dage alt i alt, men det aftaler vi nærmere, når vi ved, hvordan du eventuelt skal medvirke. Du skal være opmærksom på, at nogle optagedage vil kræve, at du skal have fri fra skole eller børnehave.


Om dig:

- Du er mellem 5-6 år

- Du kan tage imod instrukser, og synes det kunne være sjovt at medvirke i en serie til Minisjang

- Du har lyst til at bruge lidt tid derhjemme på at forberede og øve dig på din medvirken

 

Sådan søger du om casting:

- Du får hjælp af en voksen til at lave en kort video, hvor du fortæller lidt om dig selv.

- I videoen må du også meget gerne fortælle os, hvorfor du synes, det kunne være sjovt at medvirke i en Minisjang-serie.

- Når du har lavet den korte video, får du hjælp af en voksen til at uploade den på castingportalen, og herefter kan du ikke gøre mere. Vi kontakter dig, hvis du skal til casting på DR i Aarhus. ūüėä

 

Vi ser løbende alle videoer igennem og indkalder til eventuel casting.

Seneste tilmelding til casting er 30. november 2021.

 

Vi glæder os til at se din video!

 


Bedste hilsner fra Minisjang

                                  
                

 


Ved at indsende en ans√łgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Form√•let med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udv√¶lge deltagerne til programmet. Hvis du har sp√łrgsm√•l til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesr√•dgiver. L√¶s mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os p√• https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan v√¶lge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes v√¶re opm√¶rksom p√•, at de ogs√• f√•r adgang til dine oplysninger og de filer du √łnsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke l√¶ngere er relevante, dog ikke l√¶ngere end 12 m√•neder efter en castingproces er afsluttet.

Ans√łgninger til 'DR søger medvirkende til ny serie på Minisjang' h√•ndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hj√¶lp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.