DR Casting Portal

DR Ultra søger kreative talenter til nyt program

Er du et kæmpe kreativt talent? Vi har brug for Danmarks aller dygtigste inden for en masse forskellige kreative fag til et nyt DR Ultra-program.

Vi er på udkig efter nogle rigtig dygtige kreative talenter, som har lyst til at lære fra sig og vise deres kreative skills. I DR Ultra’s nye program skal to kendte venner dyste i forskellige kreative discipliner, som de er langt fra eksperter i. Lige netop derfor har de brug for en læremester, som måske kan være dig?

Om dig:

  • Du er mellem 10-15 år
  • Du er rigtig dygtig til noget kreativt
  • Du kan godt lide at snakke om din hobby, og er interesseret i at lære fra dig
  • Du har lyst til at være på TV

Optagelserne kommer til at foregå i foråret 2020. Det bliver nødvendigt at tage fri fra skole minimum en dag. Castingen vil komme til at foregå i februar/marts måned. 

Lyder det som noget for dig?

Så skriv en kort beskrivelse af dig selv, og fortæl lige præcis hvorfor du er den vi skal vælge.  Send også billeder af både dig selv, og nogle af de kreative produkter du selv har lavet.
Derudover send også en kort video, hvor du fortæller om dig selv, hvordan du er kreativ, og hvor du lærer, og henter inspiration fra. 


Vi glæder os meget til at høre fra dig!


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'DR Ultra søger kreative talenter til nyt program' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.