DR Casting Portal

Ny fiktionsserie på DR Ramasjang søger piger og drenge på 7-10 år

Om dig:

-          Du elsker at spille skuespil og drømmer om at spille en rolle i en ny fiktionsserie på Ramasjang

-          Du har måske spillet teater eller haft en rolle på film eller tv

Optagelserne foregår i og omkring Aarhus i perioden april-november 2020. Der vil være tale om ca. 20-50 optagedage fordelt i perioden. Nogle af optagelserne vil foregå i sommerferien, men det vil også være nødvendigt at tage fri fra skole i forbindelse med optagelserne. En evt. casting vil foregå i januar/februar måned.

Lyder det som noget for dig?

Så skynd dig og send et foto og en video hvor du fortæller om dig selv.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Ny fiktionsserie på DR Ramasjang søger piger og drenge på 7-10 år ' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.