DR Casting Portal

Må Ramasjang tegne på dit værelse?

Start din ansøgning

Ansøgningsprocessen er opdelt i flere trin, og undervejs skal der bl.a. gives accept fra en forælder/værge. Der er åben for ansøgning indtil 14-04-2024.

Tegnetrix søger børn, som er helt besat af noget, og som drømmer om, at det kommer endnu mere til udtryk på deres værelse.

Til nye Tegnetrix-programmer på Ramasjang har vi lige nu brug for børn, der har en særlig stor interesse for et eller andet – så er du mellem 6 og 10 år, og er du typen, der kan fortælle en hel masse om din yndlingsinteresse og har billeder, tegninger, figurer eller noget helt fjerde, som viser din interesse på dit værelse, så er det måske dig, vi leder efter.

Tegnetrix rykker ud og give børneværelser et ekstra pift ved at fuldføre værelsets tema med et vægmaleri. På den måde bliver dit værelse endnu mere sejt og helt unikt.

 

Hvad så nu?

Hvis du synes, det lyder spændende, så send to videoer til os ved at trykke på ”Start din ansøgning”-knappen.

I den ene video skal du fortælle om dig selv – altså dit navn, din alder og hvad det er, du er besat af + hvorfor netop den ting.

I den anden video skal du selv holde kameraet og vise rundt på dit værelse – sørg for at vise de steder frem, hvor man kan se det, du er besat af + fortæl hvad du drømmer om at få malet på din væg.

Der er åbent for ansøgning indtil 14. april 2024 – men send allerede din ansøgning i dag! 😊

 

Hvor og hvornår?

Optagelserne varer halvanden dag på værelset. Vi skal bruge din far og/eller mor i ca. en time og dig i ca. en halv time.

Vi søger børn i hele landet.


De bedste hilsner fra

Tegnetrix-redaktionen

Start din ansøgning

Ansøgningsprocessen er opdelt i flere trin, og undervejs skal der bl.a. gives accept fra en forælder/værge. Der er åben for ansøgning indtil 14-04-2024.


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Må Ramasjang tegne på dit værelse?' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.