DR Casting Portal

Vind en MEGA heavy heavykasse!

Heavyløjsa! Vil du og dit barn vinde en heavykasse med en masse MEGA heavy ting? Selvfølgelig vil I det!

Det eneste, I skal gøre, er at sende os en video, hvor jeres barn gør noget, der er MEGA heavy :) (pssst ... dit barn skal være mellem 0 og 7 år gammelt). Så er dit barn måske den heldige vinder af en særlig Onkel Reje HEAVY kasse! :)  

For at deltage, skal du klikke videre lige nedenfor: 

Start din ansøgning

Ansøgningsprocessen er opdelt i flere trin, og undervejs skal der bl.a. gives accept fra en forælder/værge. Der er åben for ansøgning indtil 27-04-2019.


Tilmeldinger til 'Vind en MEGA heavy heavykasse! ' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.

Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine svar. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet.

Vi deler din besvarelse med DR, hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares så længe, som vores aftale med DR løber eller til oplysningerne ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter indsamlingstidspunktet.

Du er altid velkommen til at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig, samt til at få ajourført, rettet, slettet eller udleveret oplysninger. Alle anmodninger herom skal fremsættes skriftligt til drcasting@wilke.dk. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.