DR Casting Portal

Vind en MEGA heavy heavykasse!

Heavyløjsa! Vil du og dit barn vinde en heavykasse med en masse MEGA heavy ting? Selvfølgelig vil I det!

Det eneste, I skal gøre, er at sende os en video, hvor jeres barn gør noget, der er MEGA heavy :) (pssst ... dit barn skal være mellem 0 og 7 år gammelt). Så er dit barn måske den heldige vinder af en særlig Onkel Reje HEAVY kasse! :)  

For at deltage, skal du klikke videre lige nedenfor: 


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'Vind en MEGA heavy heavykasse! ' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.