DR Casting Portal

DR Ultra søger medvirkende til den ultimative udfordring!

Vi leder efter Danmarks modigste børn, som tør tage udfordringen op og bo fem dage i et hus på egen hånd - uden mor og far!

Er du mellem 10 og 14 år? Elsker du vilde udfordringer og at prøve dine egne grænser af, så meld dig til nu!

I huset skal du bo sammen med en gruppe andre børn og sammen skal I løse de udfordringer, som hver dag bliver stillet! For at løse udfordringerne er der brug for at være god til at samarbejde, være meget modig og lynhurtig til at finde på smarte løsninger! Derudover er det en stor fordel, hvis du elsker at prøve nye ting!

Send os en video på maks 2 minutter, hvor du filmer dig selv. Fortæl lidt om dig selv og hvorfor du SELV mener, at du er blandt Danmarks modigste børn og hvorfor vi lige netop skal vælge dig!

Start din ansøgning

Ansøgningsprocessen er opdelt i flere trin, og undervejs skal der bl.a. gives accept fra en forælder/værge. Der er åben for ansøgning indtil 22-03-2019.


Tilmeldinger til 'DR Ultra søger medvirkende til den ultimative udfordring! ' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.

Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine svar. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet.

Vi deler din besvarelse med DR, hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares så længe, som vores aftale med DR løber eller til oplysningerne ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter indsamlingstidspunktet.

Du er altid velkommen til at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig, samt til at få ajourført, rettet, slettet eller udleveret oplysninger. Alle anmodninger herom skal fremsættes skriftligt til drcasting@wilke.dk. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.