DR Casting Portal

DR Ultra søger medvirkende til den ultimative udfordring!

Vi leder efter Danmarks modigste børn, som tør tage udfordringen op og bo fem dage i et hus på egen hånd - uden mor og far!

Er du mellem 10 og 14 år? Elsker du vilde udfordringer og at prøve dine egne grænser af, så meld dig til nu!

I huset skal du bo sammen med en gruppe andre børn og sammen skal I løse de udfordringer, som hver dag bliver stillet! For at løse udfordringerne er der brug for at være god til at samarbejde, være meget modig og lynhurtig til at finde på smarte løsninger! Derudover er det en stor fordel, hvis du elsker at prøve nye ting!

Send os en video på maks 2 minutter, hvor du filmer dig selv. Fortæl lidt om dig selv og hvorfor du SELV mener, at du er blandt Danmarks modigste børn og hvorfor vi lige netop skal vælge dig!


Ved at indsende en ansøgning til DR giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til programmet. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DR's databeskyttelsesrådgiver. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med os på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

DR er dataansvarlig men kan vælge at dele data med eksterne databehandlere hvorfor du bedes være opmærksom på, at de også får adgang til dine oplysninger og de filer du ønsker at sende med. De indsamlede oplysninger opbevares til de ikke længere er relevante, dog ikke længere end 12 måneder efter en castingproces er afsluttet.

Ansøgninger til 'DR Ultra søger medvirkende til den ultimative udfordring! ' håndteres i samarbejde med analyse- og konsulenthuset Wilke A/S. Har du brug for teknisk hjælp, kan du henvende dig til drcasting@wilke.dk.